DNES JE STREDA, 24.04.2024, MENINY M JURAJ , BLAHOELME!

Partnerská návšteva v Hanušoviciach

     Pri príležitosti 50 výroèia založenia Základní devítileté školy v Hanušoviciach sme boli pozvaní na partnerskú návštevu. Tentokrát to bola výsostne záležitos oboch spriatelených škôl. V dòoch 17. a 18. apríla cestovali do Hanušopvíc predovšetkým deti a uèitelia s pani riadite¾kou i delegovaní zástupcovia obce so starostom.
     Naše deti prispeli k slávnostnej atmosfére tiež svojim programom, kde sa prezentoval literárno-dramatický krúžok a ZUŠ. Jubilujúca škola bola v èase osláv prístupná verejnosti, súèasným i bývalým žiakom a rodièom. Videli sme množstvo zaujímavých fotografií, deti sa prezentovali množstvom zaujímavých mimoškolských èinností, krúžkov aj spolu so svojimi uèite¾mi.
     V slávnostnom programe sme videli schopnosti aj tých najmenších zo škôlky a potom tých starších, ktorí už prezentovali svoju tvorivos aj s príznaèným zmyslom pre humor.
     Práve návšteva žiackej generácie urèite prispeje k upevnenieu partnerských vzahov do budúcnosti èi Hanušovíc alebo Nitrianskeho Pravna. A to už je tiež 50 rokov od vzniku partnerstva.

Partnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.Heldiová2009_hanusovice<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.HeldiováPartnerská návšteva v Hanušoviciach<br><br>autor: B.Heldiová
Poet fotografi v tejto galrii: 50
Fotogalria strnky www.nitrianskepravno.sk (c) Vetky prva vyhraden