DNES JE STREDA, 24.04.2024, MENINY MÁ JURAJ , BLAHOŽELÁME!

DORAST :: Z. Kostoľany - N. Pravno 2:1 (2:1)

Gól:          Galus
ŽK:           Rybár, Kristel
Zostava:  Rusnok - Rybár, Šandor, Bačinský, Kristel, Hurajt, Haluš, Kaman (Valentín)
                Greschner Martin, Adamček, Galus
Na lavičke boli:  Pavlíček, Pánis, Greschner Michal, Leitman, Češek, Lichner

Na zápas sme prišli kompletní, vrátane Kamana. Zápas sme začali nesúrodou a nepresnou hrou čo súper využil na mierny 20 minútový tlak. Z tohoto tlaku vyťažili aj vedúci gól už v 7. minúte, keď sme po odvrátenom rohu pri následnom centri nepokryli hráča v šestnástke a ten hlavou skóroval. V strede polčasu sme hru vyrovnali a vytvorili sme si aj mierny tlak Škoda školáckej chyby stopéra Rybára, ktorý podbehol centrovanú loptu a súperov útočník preloboval nášho bezmocného brankára. V 41. minúte vybojoval pri postrannej čiare loptu Adamček a po jeho centri Galus sklzom znížil na rozdiel gólu.
V druhom polčase sme súpera zatlačili a celý polčas sme hrali na jeho polovici, ale bez gólového efektu. Niektoré naše akcie ťahané po krídlach by si gól zaslúžili. Vinou našej unáhlenosti, ale aj dobrým výkonom domáceho brankára sa stav nezmenil a my sme odišli bez bodu.
Paradoxom je, že v jesennom zápase hranom u nás bol lepší náš súper ale body zostali nám. Teraz to bolo opačne, herne sme mali navrch my ale body zostávajú domácim.


AUTOR: Juraj Klajber
Uverejnené: 18.03.2008 08:24