DNES JE STREDA, 24.04.2024, MENINY MÁ JURAJ , BLAHOŽELÁME!

DOSPELÍ :: Nitr.Pravno - Chynorany 3 : 0 (2:0)

23. Michal Jamrich, 38. Valko(11m), 84. Miroslav Jamrich
 
Pročka- Michal Jamrich,Bielik,Luprich,Klajber,M.Štiffel,Miroslav Jamrich,Valko,Ličko,Vavro,Vrábel str : Áč,J.Štiffel,Šujan
 
Domáce mužstvo po debakli spred týždňa odohralo výborný zápas. Pravňania od prvého polčasu hrali aktívne s nasadením, favorizované mužstvo hostí zostalo poriadne zaskočené. V 23.min. ušiel obrane Michal Jamrich a vsietil na 1:0. V 38.min. Mich. Jamrich obišiel obranu hostí aj brankára, ale ten ho zozadu sfauloval. Následnú 11 m premenilValko- 2:0. Onedlho Mich. Jamrich v podobnej šanci nepochodil. Hostia si vypracovali v 1.polčase jednu stopercentnú šancu, ktorú im vynikajúci brankár Pročka chytil. Druhý polčas už bol vyrovnanejší, hostia pridali na obrátkach, no aj domáci naďalej bojovali. Michal Jamrich nevyužil dobrú šancu, podobne ani dvakrát Miroslav Jamrich. Ten už v 84.min. nezaváhal, výborne sa zorientoval v šestnástke a vsieti tretí gól. Aj hostia si vytvorili tri šance, ktoré im vynikajúci brankár Pročka Chytil. Domáce mužstvo už dávno nepodalo taký bojovný a oduševnený výkon.

<br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor:


AUTOR: Marek Oller
Uverejnené: 09.04.2008 14:58