DNES JE ŠTVRTOK, 2.05.2024, MENINY MÁ ŽIGMUND , BLAHOŽELÁME!

DOSPELÍ :: Skalica - Nitrianske Pravno 4 : 2 (2:1)

Góly: Mich. Jamrich, Mir. Jamrich

Kaman-Mich.Jamrich, Šujan, Juraj Štiffel, Priehoda, Michal Štiffel, Mir.Jamrich, Valko, Ličko, Vavro, Vrábel str: Áč,Luprich

Hostia, hoci poslední v tabuľke, hrali dobrý futbal. Vynikli najmä bratia Jamrichovci. Už v 4. min. musel brankár domácich kryť strelu Ličku.

Pravňania išli v 14.min. do vedenia, v skrumáži sa presadil Michal Jamrich. V 29.min. nahral do pokutového územia hostí Ševčík a Ščepanovský vyrovnal na 1:1.

Vedenie domácich priniesla 41.min., kedy strelec prvého gólu preloboval obranu aj s brankárom. V druhom polčase v 47.min. po chybe hosťujúcej obrany zvýšil Kubík na 3:1.

Po tomto góle prebrali iniciatívu hráči Nitr. Pravna, ktorí ohrozovali bránku domácich rýchlymi protiútokmi. Ich snahu na zvrátenie nepriaznivého výsledku však prekazila vymyslená jedenástka, ktorú v 51.min. premenil Šenk. Po tomto  nespravodlivom verdikte mali pravňanskí útočníci ešte niekoľko sľubných šancí - jednu z nich premenil v 80.min. agilný Miroslav Jamrich. Na záver môžeme ešte podotknúť, že za hostí chytal v bráne hráč z poľa Lukáš Kaman, nakoľko obidvaja brankári boli zranení. Pravňanskí futbalisti zanechali na Skalickom ihrisku sympatický dojem, ktorý neprislúcha mužstvu z posledných priečok tabuľky.


AUTOR: M.Oller
Uverejnené: 28.04.2008 14:45