DNES JE ŠTVRTOK, 2.05.2024, MENINY MÁ ŽIGMUND , BLAHOŽELÁME!

DORAST :: Chynorany - Nitr. Pravno 4:1 (2:1)

Zostava: Rusnok - Leitman (Pánis), Rybár (Valentín), Kristel, Bačinský, 
               Kaman (Haluš), Češek, Hurajt, Greschner, Adamček, Galus (Pavlíček)
Gól: Adamček
ŽK: Leitman

     Po prvej šanci nášho súpera v 1. minúte sme domácich zatlačili pred ich bránu a vytvorili sme si 3 šance. Dvakrát Galus vyskúšal domáceho brankára a najväčšiu nepremenil Adamček, keď išiel sám na brankára. Náš tlak trval do 13. minúty, kedy súper zaútočil a po školáckej chybe Rybára sa ujal vedenia. Gól nami neotriasol a o 2 minúty sme vyrovnali Adamčekom po spolupráci s Galusom. Našu hru v strede dirigoval Kaman, čo nemôžem povedať o obrane, kde hlavne jej stred bol najslabším článkom. Do polčasu súper zvýšil vedenie opäť po akcii cez stred obrany.

     Do druhého polčasu sme išli s tým, aby sme sa pokúsili vyrovnať do 10.-15. minúty. Toto sa nám nepodarilo a po vystriedaní Kamana a Galusa bola naša útočná sila značne oslabená.

Od 50. do 70. minúty som poslal do hry všetkých hráčov z lavičky. Inkasovali sme ešte 2 góly, ale neustále sme boli pripravní na brejk. Za stavu 3:1 išiel opäť Adamček sám na brankára, ale svoj nájazd nepremenil. V samom závere sme trafili ešte brvno, ale gól sa nám už nepodarilo dať.

 


AUTOR: Juraj Klajber
Uverejnené: 27.05.2008 08:35