DNES JE SOBOTA, 20.04.2024, MENINY MÁ MARCEL , BLAHOŽELÁME!

Hudobno-pohybový krúžok v MŠ

      Hudobno-pohybové činnosti sú najtypickejším prejavom chápania hudby u detí predškolského veku. Spojením hudby s pohybom dosiahneme hlbšie citové prežívanie, rozvíjame prirodzenú schopnosť detí vyjadriť hudbu pohybom a tým oživujeme hudobný prejav. Hudobno-pohybový krúžok navštevuje 18 detí každý pondelok v čase od 15,30 do 16,00 hodiny, čiže v čase prevádzky MŠ. Deťom sa venuje pani učiteľka Jamrichová a pani učiteľka Leitmanová. Deti sú vedené k prirodzenému a nenásilnému spevu a ku kultivovanému hudobnému prejavu. So svojím vystúpením sa prezentovali na vianočnom koncerte v obradnej sieni OÚ, potešili aj starších spoluobčanov v CSS v Bôriku a Lydka Krpelanová a Jojko Štálnik sa zúčastnili prehliadky ľudových piesní v Nedožeroch- Brezanoch. Najviac sa však tešili na vystúpenie country tanca, ktorým sa prezentovali v areáli parku pri stavaní mája. Veríme, že deti svojím vystúpením potešili všetkých, ktorí sa prišli na nich pozrieť.


      Naším cieľom je utvárať u detí pozitívny vzťah k hudbe, vyvolávať u detí radosť nielen zo spevu, ale aj z pohybu, podporovať ich zdravé sebavedomie a sebadôveru. Snáď sa nám to aj darí.

Hudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠHudobno pohybový krúžok v MŠ<br><br>autor: archív MŠ


AUTOR: O.Jamrichová
Uverejnené: 10.06.2008 13:31