DNES JE UTOROK, 23.04.2024, MENINY MÁ VOJTECH , BLAHOŽELÁME!

Všetko pre našich klientov

     Aj takto by sme mohli nazvať krátku reportáž z aktivít Centra sociálnych služieb v Bôriku v Nitrianskom Pravne. 26. mája sa konalo“Rodičovské združenie naopak“. Pod týmto názvom sa uskutočnilo stretnutie rodinných príslušníkov 50 problémových klientov, ktorí sú zbavení spôsobilosti pre právne úkony s vedením zariadenia. Prihovoril sa im riaditeľ zariadenia. V centre pozornosti boli otázky stravovania, zdravotnícke problémy. Stretnutie prinieslo nové informácie a určite uľahčí prácu aj pracovníkom zariadenia a pobyt samotným klientom.

     2.júna sa stretli v spoločenskej sále jubilanti za 1. polrok 2008. Blahoželať prišiel starosta obce Nitrianske Pravno, zbor pre občianske záležitosti spolu s vedením zariadenia Bôrikovské hody, takto sa nazýva nové podujatie, ktoré bude po prvýkrát v tomto roku 28. júna. 2008. Začiatok je o 10,00 hod. v priestoroch zariadenia CSS v Bôriku. Kde sa vzal tento nápad? Kaplnka v CSS je zasvätená sv. Petrovi a Pavlovi. Takže na prvé Bôrikovské hody sa môžeme tešiť práve v období tohto cirkevného sviatku. Poďme teraz k programu. Na úvod bude koncertovať Spolok DH Pravňanka. O 13,00 hod. Vystúpi spevácka skupina Jesienka, ktorá pôsobí pri Klube dôchodcov v Nitrianskom Pravne. Slávnostná sv. omša bude v kaplnke o 14,00 hod. Hudobná skupina, ktorej môžeme hovoriť Rybárovci, bude zabávať všetkých zúčastnených od 15,00 hod. Vyvrcholením bude spoločenská zábava. Na dobrých hodoch nesmie chýbať guláš a dobrá nálada.

     Pozvaní sú nielen klienti zariadenia, ale aj všetci možní návštevníci. Kto má chuť naživo absolvovať Bôrikovské hody, stačí si len poznačiť termín a prísť včas a správne naladený.

     Poďakovanie patrí sponzorom, ktorí toto podujatie podporili. Sú to OcÚ Nitrianske Pravno, Kľačno, Koš, Nedožery- Brezany, Mestský úrad Handlová a Bojnice, ďalej Provital Koš, Betex Partizánske, Drevorezba – Leporis, Helaplast handlová, Medex Malinová, Nespa Malinová.















AUTOR: B.H.
Uverejnené: 11.06.2008 09:34