DNES JE PIATOK, 19.04.2024, MENINY MÁ JELA , BLAHOŽELÁME!

Zhrnutie jarnej časti - V. liga dorast

     Do jarných zápasov sme išli bez Kamana, ktorý bol k dispozícii A mužstvu. Odohrali sme 15 zápasov s bilanciou 5 výhier, 3 remízy, 7 prehier so skóre 16:28.

Góly: Adamček 7, Galus 3, Kaman 2, Valentín 1, 3 góly po kontumačnej výhre.


     V jarnej časti sme prehrali niektoré zápasy po herne nie zlom výkone, ale katastrofálnym premieňaním šancí.


     S tréningovou dochádzkou som bol spokojný. Tá sa pohybovala na úrovni 65-75 %, čo je pomerne slušné. Odtrénovali sme 65 tréningov, čo pri kádri 18 hráčov robí spolu 1175 hodín strávených na športovisku. Odohrali sme 15 majstrovských a 8 prípravných zápasov. Najusilovnejší bol Greschner Martin, ktorý má 62 tréningov. Napriek tomu, že dochádza z Kľačna na bicykli chýbal iba 3 krát. Pracoval som s jedným z najmladších kádrov v súťaži. Chlapci majú perspektívu a dúfam, že nepoľavia v tréningovom nasadení. Po doplnení kádra, či už vlastnými odchovancami, prípadne hráčmi z vonku, by sme sa nemali obávať o 5. ligu. Pozitívom je slušná hra mužstva, keď sme na jar dostali len 5 žltých kariet a žiadnu červenú.

     Do budúcna nás čaká ešte veľa roboty, hlavne čo sa týka herného prejavu a zakončovania. Popracovať musíme aj na agresívnejšom napádaní súpera. Do jesennej časti nám pribudnú chlapci od žiakov a dúfam, že zapadnú do kolektívu tak, ako chlapci rok pred nimi, ktorí budú tvoriť kostru mužstva na nastávajúce 2-3 roky.

     Ešte by som chcel vysloviť prianie, aby chlapci, ktorí chcú od  nás odísť si to rozmysleli a ostali v našom kolektíve aj naďalej.

     Na záver by som chcel vysloviť poďakovanie chlapcom za ich snahu a čas strávený na ihrisku, p. Pavlíčkovi a p. Rybárovi, ktorí mi pri chlapcoch pomáhali a p. Klajberovej, ktorá nám písala zápisy a vďaka ktorej ste mohli čítať komentáre k zápasom.


AUTOR: Juraj Klajber
Uverejnené: 19.06.2008 13:52