DNES JE SOBOTA, 20.04.2024, MENINY MÁ MARCEL , BLAHOŽELÁME!

Víkend v znamení babieho leta

     K dobrému počasiu uplynulého víkendu aj dobrá hudba. Kombinácia vyšla. Koncert „Goodbye Summer“ (Dovidenia leto) priniesol pohodovú hudbu rôznych žánrov.

   O 17 -tej hodine v nedeľu  popoludní sme privítali prvú hudobnú skupinu Luna. Štyri dievčatá z Martina, absolventky konzervatória a učiteľky na súkromnej hudobnej škole rozihrali námestie. Husle, kontrabas i harmonika, zneli cigánske piesne i piesne z Terchovej, zvládli aj pop music.

   Ďalším hosťom bola hudobná skupina KaTea. V ich podaní sme prešli do rockovejšej nálady  aj so speváčkou Katkou. A to už sa babie leto s nami definitívne lúčilo s poslednými slnečnými lúčmi.

   To najlepšie na koniec. Hudobná skupina Funky Emotions a sólová speváčka Zuzana Vlčeková prišla  s funky náladou. Ak sa spoja vynikajúca speváčka a výborní muzikanti, tak je to priam radosť zo života. A tá aj bola.

S ubúdajúcimi slnečnými lúčmi nás hriala už len dobrá hudba a priam profesionálny spev. Príjemný večer s príjemnou hudbou. Každý si mohol vybrať.

        

Goodbye Summer 2008<br>KaTea<br>autor: P.?ernák - OcÚ NPGoodbye Summer 2008<br>KaTea<br>autor: P.?ernák - OcÚ NPGoodbye Summer 2008<br>KaTea<br>autor: P.?ernák - OcÚ NPGoodbye Summer 2008<br>LUNA<br>autor: P.?ernák - OcÚ NPGoodbye Summer 2008<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPGoodbye Summer 2008<br>KaTea<br>autor: P.?ernák - OcÚ NPGoodbye Summer 2008<br>LUNA<br>autor: P.?ernák - OcÚ NPGoodbye Summer 2008<br>KaTea<br>autor: P.?ernák - OcÚ NPGoodbye Summer 2008<br>LUNA<br>autor: P.?ernák - OcÚ NPGoodbye Summer 2008<br>LUNA<br>autor: P.?ernák - OcÚ NPGoodbye Summer 2008<br>KaTea<br>autor: P.?ernák - OcÚ NPGoodbye Summer 2008<br>KaTea<br>autor: P.?ernák - OcÚ NP

 


AUTOR: B.H.
Uverejnené: 30.09.2008 13:08