DNES JE UTOROK, 23.04.2024, MENINY MÁ VOJTECH , BLAHOŽELÁME!

Akadémia seniorov - 23.10.2008

     Každoročne v októbri pri príležitosti Mesiaca úcty k starším sa stretávame s našimi skôr narodenými spoluobčanmi a pripravujeme pre nich program a s malým občerstvením. V tomto roku sme sa stretli  v Požiarnej zbrojnici v Nitrianskom Pravne 23. októbra o 15,30 hod.

     V slávnostnom príhovore starostu obce zneli slová vďaky a úcty k vykonanému dielu a priania pevného zdravia a krásnej slnečnej jesene života.
     Naši najmenší, deti z materskej školy svojím programom potešili všetkých prítomných, zo základnej školy prišla potešiť svojim spevom Lenka Heldiová a deti a učitelia zo základnej umeleckej školy oslovili spevom, hrou na hudobné nástroje aj so svojimi učiteľmi.
     Vystúpenie ženského speváckeho zboru Tenerezza bolo prekvapením a spoločné vystúpenie s učiteľským súborom zo základnej umeleckej školy bolo prekrásnou bodkou za dojemným podujatím.

     Naučme sa ďakovať, naučme sa robiť radosť tým druhým, veď dobrých a úprimných slov nikdy nie je dosť.

STRETNUTIE SO SENIORMI<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPSTRETNUTIE SO SENIORMI<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPSTRETNUTIE SO SENIORMI<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPSTRETNUTIE SO SENIORMI<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPSTRETNUTIE SO SENIORMI<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPSTRETNUTIE SO SENIORMI<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPSTRETNUTIE SO SENIORMI<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPSTRETNUTIE SO SENIORMI<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPSTRETNUTIE SO SENIORMI<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPSTRETNUTIE SO SENIORMI<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPSTRETNUTIE SO SENIORMI<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPSTRETNUTIE SO SENIORMI<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NP


AUTOR: B.H.
Uverejnené: 06.11.2008 11:12