DNES JE ŠTVRTOK, 2.05.2024, MENINY MÁ ŽIGMUND , BLAHOŽELÁME!

DOSPELÍ :: Nová Dubnica – Nitrianske Pravno 1:0 (0:0)

Do N. Dubnice sme cestovali s oslabeným kádrom, keď nám zo základnej zostavy chýbali traja hráči - Jamrich Miroslav, Valko, Čampiš (zranenia).
Ale i napriek tomuto handicapu sme už v 7. min. vyhrávali 1:0, keď sa  v súperovej šestnástke medzi dvomi obrancami presadil Janko Vrábel a pohotovo poslal loptu za chrbát domáceho brankára.
Na počudovanie všetkých aktérov na ihrisku, ale aj divákov v hľadisku, hlavný rozhodca tento regulérny gól neuznal pre údajný útočný faul nášho hráča.
Po tomto chybnom verdikte sa hralo prevažne madzi šestnástkami oboch mužstiev a do konca prvého polčasu sme boli svedkami priemerného futbalu z oboch strán.
Na začiatku druhého polčasu v 50. min. po našej chybnej rozohrávke a následnom faule mali domáci hráči výhodu priameho kopu. Po jeho zahraní sa lopta odrazila od múru k hráčovi Rumanovi,
ktorý pohotovo z voleja trafil pravý dolný roh Pročkovej brány. Po tomto góle si domáce mužstvo vytvorilo ešte niekoľko 100%-ných príležitostí, ktoré však brankár Pročka pohotovými zákrokmi niekedy aj so šťastím vyrazil a len vďaka nemu sme neprehrali 3 až 4 gólovým rozdielom. Na záver môžeme skonštatovať, že za predvedenú hru najmä v ll. polčase si naši hráči nezaslúžili ani bod! Nová Dubnica bola po Chynoranoch najslabšie mužstvo s ktorým sme sa stretli v jesennej časti roč. 08/09.


Gól: 50. Ruman
Pročka – Mich.Jamrich, Oboňa, Chupek, Bielik, Mich. Štiffel, Klajber, Kaman, J.Štiffel, Luprich, Vrábel,
JTR: Adamček, Galus, Oller


AUTOR: M.Oller
Uverejnené: 10.11.2008 15:08