DNES JE STREDA, 24.04.2024, MENINY MÁ JURAJ , BLAHOŽELÁME!

DORAST :: MTJ Nitr. Pravno - Slovan Z. Kostoľany 10:2 (6:2)

17. kolo V.liga sever dorast 22.03.2009

MTJ Nitrianske Pravno - Slovan Zemianske Kostoľany 10:2 (6:2)

Zostava: Lichner-Šandor, Štiffel, Kristel, Greschner, Pavlíček, Češek (Vravko), Haluš, Sláviček, Galus,
Valentín
Góly: Galus 7
Češek 2
Valentín 1


     Po skončení zimnej prípravy a odloženom zápase 16. kola súťaže, nastúpili naši dorastenci na 1. zápas jarnej časti pod vedením nového trénera. Doterajší tréner p. Juraj Klajber po skončení jesennej časti odstúpil zo svojej funkcie a nahradil ho p. Roman Krebes.

      Pred začiatkom strenutia sme mali určité obavy, lebo sme sa v šatni zišli presne jedenásti. Chýbal potrestaný Rusnok, zranení Jaško a Leitman a z „rôznych” príčin chýbajúci Cachovan, Vravko a Páleš.
     Hlavne neprítomnosť Cachovana spravila škrt cez rozpočet v našej zostave, ktorú musel tréner zmeniť. Tesne pred úvodným hvizdom rozhodcu prišiel Vravko a tak sme mali na lavičke aspoň jedného náhradníka.
     Chlapci však zodpovedne pristúpili k zápasu a od začiatku sa schuťou pustili do súpera. Veľmi peknou kombinačnou hrou si vypracovali šance, ktoré sa im podarilo aj premeniť a tak skóre utešene narastalo. 
     Vďaka streleckej potencii Galusa sme si už v prvom polčase vypracovali rozhodujúci náskok, ktorý sme  v druhom polčase proti odovzdanému súperovi už len prikrášlili.
Dúfam, že neprítomní hráči si vstúpia do svedomia, uvedomia si svoju zodpovednosť voči mužstvu a kamarátom a na budúci zápas prídu, pretože v sobotu 28.03.2009 cestujeme za ťažkým súperom do Starej Turej.

Tibor Pavlíček - vedúci mužstva dorastu


AUTOR: Tibor Pavlíček - vedúci dorastu
Uverejnené: 23.03.2009 12:16