DNES JE PIATOK, 19.04.2024, MENINY MÁ JELA , BLAHOŽELÁME!

Výsledok zápasu dorastu 18. kolo V.liga sever 28.03.2009

MFK Stará Turá - MTJ Nitr. Pravno 2:1 (0:1)

Zostava: Lichner - Greschner, Cachovan, Sláviček, Kristel, Pavlíček, Haluš, Galus, Jaško

Gól: Galus

Rozhodovali: Kusý, Maráz


     Stalo sa to, čoho sme sa najviac obávali. Na stretnutie do Starej Turej sme cestovali len deviati. V šatni tréner naordinoval chlapcom taktiku, ktorá zodpovedala počtu našich hráčov - zodpovedne brániť a pokúsiť sa o nejaký rýchly protiútok. Aj keď sa súper do nás pustil s veľkou chuťou, táto taktika nám vychádzala vďaka zodpovednému prístupu našich hráčov, ale aj vďaka streleckej nemohúcnosti súpera. V 35. minúte vyšiel rýchly protiútok nášmu kapitánovi Galusovi a naši dorastenci sa ujali vedenia v zápase. Tento stav sa nám podarilo udržať do konca 1. polčasu. Po prestávke sa súper pustil do nás s ešte väčšou vervou a keďže našim hráčom už pochopiteľne ubúdali sily, po jednom
z mnohých útokov na našu bránu, domáci v 66. minúte vyrovnali a v po priamom kope v 69 minúte otočili stav stretnutia vo svoj prospech. Ale naši chlapci nezložili zbrane a nekapitulovali, ale vypracovali si ešte dve šance, ktoré sa však nepodarilo zakončiť gólmi a získať tak z tohto stretnutia minimálne 1 bod, ktorý si za predvedenú hru a príkladnú bojovnosť určite zaslúžili.
To okomentovali aj domáci funkcionári slovami, že keby sme boli kompletní, určite by sme získali plný počet bodov. K dobrej úrovni zápasu prispel výborným výkonom aj hlavný rozhodca p. Kusý.
Chlapcom treba za odvedený výkon v tomto stretnutí vysloviť obdiv a pochvalu a treba požiadať  funkcionárov FO, aby sa vzniknutou situáciou v mužstve dorastu urýchlene zaoberali, aby sme zbytočne neprichádzali o body.


AUTOR: Tibor Pavlíček
Uverejnené: 30.03.2009 08:18