DNES JE SOBOTA, 20.04.2024, MENINY MÁ MARCEL , BLAHOŽELÁME!

Deň rodiny v materskej škole

   Všetky deti prirodzene cítia potrebu tráviť čas s oboma rodičmi.Rodičia sú pre svoje dieťa symbolom ochrany a bezpečia. Keďže v našej materskej škole oslavujeme deň matiek i deň otcov, rozhodli sme sa osláviť to spoločne .Plánovaný dátum osláv Dňa rodiny bol 29. máj avšak pre nepriaznivé počasie sme oslavy preložili na 3. júna 2009.

   Aj keď to z rána nevyzeralo s počasím najlepšie, pani učiteľky vyzdobili areál školy a pripravili pre deti a ich rodičov rôzne zábavné a súťaživé hry.A popoludní akoby aj slniečko sa chcelo pozrieť na tento skvelý deň. Našu MŠ navštívili naozaj celé rodiny. Nielen rodičia detí, ale i starí rodičia. Na školskom dvore vyhrávala hudba a vládla tam perfektná nálada. Každá rodina sa pustila do súťaží s naozajstnou chuťou a túžbou vyhrať. A všetci boli so svojím výkonom spokojní. Počas súťaží sa vytrvalo tlieskalo a povzbudzovalo. Počasie nám prialo a tak sa naše zábavno-súťaživé popoludnie vydarilo. Na záver deti odovzdali rodičom vlastnoručne vyrobené rámiky na spoločnú rodinnú fotografiu. Zástupkyňa pre MŠ pani Eva Kováčiková pozvala všetkých na pudingovú párty . Veríme, že sme Deň rodiny oslávili v našej materskej škole naozaj originálne.

Tešíme sa na ďalšie spoločné akcie.

<br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor: <br><br>autor:


AUTOR: O.Jamrichová
Uverejnené: 03.07.2009 11:18