DNES JE ŠTVRTOK, 25.04.2024, MENINY MÁ MAREK , BLAHOŽELÁME!

Naší najmenší v obnovenej škôlke

    K spojenej škole patrí aj naša materská škola, ktorá je tiež v novom šate. Takisto bola súčasťou projektu na obnovu spojenej školy. Finančné prostriedky Európskeho fondu regionálneho rozvoja a Ministerstva výstavby a regionálneho rozvoja SR, ktoré boli preinvestované v prospech našich najmenších, sú viditeľné na novej fasáde materskej školy a novom vybavení interiéru.

S týchto zmien sa tešia nielen deti, ale i pani učiteľky. Veď ako sa svet zachová k našim najmenším, tak sa ony ako dospelí zachovajú k svetu.

Vynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata HeldiováVynovená materská ?kola<br><br>autor: Beata Heldiová


AUTOR: B.Heldiová
Uverejnené: 09.10.2009 09:28