DNES JE PIATOK, 19.04.2024, MENINY MÁ JELA , BLAHOŽELÁME!

Október – mesiac úcty k starším.

     1.október je svetovým dňom seniorov a otvára mesiac venovaný našim starším spoluobčanom. Pri tejto príležitosti každoročne v našej obci pripravujeme Akadémiu seniorov. Pri sladkom koláči a voňavom čaji si posedíme spolu s ľuďmi, ktorí nám úž naozaj majú čo povedať o živote. Pripravili sme pre nich aj v tomto roku kultúrny program. Deti a učitelia zo ZUŠ v našej obci naozaj vedia potešiť ich srdiečka.

     Či chceme, alebo nie, generácie sa striedajú s generáciami a ich vzájomný vzťah je základom života spoločnosti. Vytvárane ju na svoj obraz. Sedieť pri jednom stole mladí so starými, to je tá najprirodzenejšia vec na svete. Je to zákon života. Mladí a starí vždy boli a budú, len si to musíme uvedomiť. A nielen v októbri.

Posedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NPPosedenie pri príležitosti mesiaca úcty k starším<br><br>autor: P.?ernák - OcÚ NP


AUTOR: b.Hediová
Uverejnené: 28.10.2009 10:28