DNES JE STREDA, 24.04.2024, MENINY MÁ JURAJ , BLAHOŽELÁME!

Fašiangy v materskej škole

Fašiangový sprievod detí z materskej školy v našej obci nie je žiadnou novinkou. Táto udalosť sa stala už tradíciou. A aj keď tento rok deti trošku premohla chrípka, neodradilo nás to. Krásne počasie nás v piatok 4. marca 2011 priam lákalo vyjsť von s dobrou náladou, v rôznych fašiangových maskách. Vo fašiangovom čase je všetko dovolené preto boli v maskách nielen deti, ale i pani učiteľky, tety kuchárky, či tety upratovačky. V tento deň bolo zrazu všetko iné, také okúzľujúco rozprávkové. Námestím sa ozývali tamburíny, ozembuchy, spev i fašiangové prekáračky.

Na každú akciu sa treba vždy dobre pripraviť. A tak už od januára v každej triede pani učiteľky dbali na to, aby sa deti zoznámili s ľudovými tradíciami, aktívne sa zapájali do hier s detskými rytmickými nástrojmi, spevu fašiangovýh piesní, či zhotovovania masiek. V celej materskej škole vládla pravá fašiangová nálada. Vyvrcholením všetkého bol náš fašiangový sprievod obcou a karneval detí v triedach.

Bolo pre nás potešením vidieť nadšenie, radosť na tvárach tých, ktorých sme v tento deň aspoň trošku zabavili. Deti mali radosť hlavne zo sladkostí, ktoré si vyfašiangovali, nás tešili slová pochvaly a uznania.

 

Fašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠFašiagy v materskej škole<br><br>autor: MŠ


AUTOR: O.Jamrichová
Uverejnené: 07.04.2011 14:31