DNES JE PIATOK, 26.04.2024, MENINY MÁ JAROSLAVA , BLAHOŽELÁME!

Domáci zápas v nových dresoch

V nedeľu 23.10.2011 nastúpili naši muži na zápas proti OTJ Horné Obdokovce v nových, belasých dresoch. V sezóne 2011/2012 sa náš káder rozrástol o vlastných odchovancov z dorastu a mužstvo posilnili Ľuboš Áč ml., Lukáš Pročka, Daniel Dubec a Martin Šmercel.
Toto nás pochopiteľne potešilo, ale zároveň sa ukázal jeden problém. Všetky sady dresov, ktoré majú muži k dispozícií (okrem jednej staršej), majú čísla len do pätnásť. A tak sme museli v dvoch zápasoch nastúpiť v dorasteneckých dresoch, lebo sme mali na stretnutie pripravených sedemnásť hráčov. Na naše šťastie nemal ani jeden súper rovnakú farbu. Preto sme museli vzniknutú situáciu urýchlene riešiť. Keďže našim jediným veľkým sponzorom je naša obec, za čo patrí všetkým veľká vďaka, oslovili sme niektorých našich priaznivcov so žiadosťou o finančnú pomoc. Tí sa nám neotočili chrbtom a ochotne nám pomohli. Preto by sme sa chceli touto cestou poďakovať pánom:
Jánovi Kulichovi, Ľubošovi Áčovi st., Petrovi Valentínovi, Jánovi Dománikovi, Jozefovi Breckovi, ale aj ďalším nemenovaných za ich podporu nášmu futbalu. A hráči hneď v prvom zápase pokrstili nové dresy výhrou a tak sa tiež poďakovali za pekný dar.


AUTOR: Tibor Pavlíček
Uverejnené: 26.10.2011 17:18