DNES JE SOBOTA, 20.04.2024, MENINY MÁ MARCEL , BLAHOŽELÁME!

TRADIČNÝ PRAVNIANSKY JARMOK 2012

Tento rok to už bol  23. ročník Tradičného pravnianského jarmoku, ktorý sa konal 23.júna 2012 na námestí v Nitrianskom Pravne.
Aj napriek bojovým podmienkam, z dôvodu rekonštrukcie námestia, myslím že celé podujatie dopadlo nad očakávania. Počasie nám naozaj prialo, účasť bola bohatá a účinkujúci boli úžasní.
Začínali sme okolo 10.00 hodiny príhovorom starostu obce. Nechýbala ani "Veľká jarmočná tombola", "Ulička remesiel" a kolotoče. V dopoludňajších hodinách sa nám predstavili deti z MŠ dvomi tanečnými vystúpeniami: tanečnou choreografiou "čača" a diskotancom.  Zvyšok dopoludnia nám spríjemňovala dychová hudba Pravňanka.  Popoludní sme to rozbehli o 12.30 hod. losovaním jarmočnej tomboly.  Niektorým naozaj šťastie prialo, no neušlo sa všetkým aj keď cien bolo neúrekom a to aj vďaka sponzorom, ktorí prispeli. Asi o  14.00 hodine to rozprúdili brazílske rytmy v podaní skupiny "Campana batucada", ktorá nám predviedla neskutočne energickú bubnovú show.
Ďalej sme pokračovali v trochu inom žánri a na scénu sme privítali kapelu "Kmeťoband", ktorá musela po svojom vystúpení absolvovať aj autogramiádu, čo je dôkazom spokojnosti za vystúpenie. Opäť z iného súdka a na pódiu okolo 16.00 hodiny  vystúpila domáca country skupina "Tuláci", ktorí nám predviedli kus svojej aj prevzatej tvorby.  Na záver programu sa nám predstavila okolo 18.00 hodiny drobná, ale neskutočne energická a príjemná "Dominika Mirgová"- finalistka česko-slovenskej superstar. Nesklamala a urobila super show v spolupráci s publikom, čo si takisto vyžiadalo autogramiádu s veľkou účasťou. To bolo z programu všetko, už bolo potrebné len načerpať rýchlo energiu a večer sme to roztáčali na spoločenskej zábave v doprovode DJ Struhára.
Veríme, že všetci strávili príjemný deň a odniesli si domov nezabudnuteľné zážitky.Tešíme sa opäť o rok.

Na záver by som chcela poďakovať celému organizačnému výboru, ktorý sa postaral bezproblémový priebeh akcie. Ďakujem zamestnancom Obecného úradu,  Spoločnosti Obec s r.o. Nitrianske Pravno, obecnému Hasičskému zboru za dohľad na bezpečný priebeh jarmoku, členkám Červeného krížu za zdravotnú pohotovosť a rodine Rybárovej za vynikajúci guláš.

SPONZORI PODUJATIA:
Allianz Slovenská poisťovňa a.s. pobočka Nitr. Pravno
Autosúčiastky ALPINA Pavol Humaj Nitr. Pravno
Kvetinárstvo-pohrebníctvo Darina Nitr. Pravno
Drogéria Lenčeš Nitr. Pravno
Maquita s.r.o. Nitr. Pravno-Solka - Výroba a predaj didaktickýck pomôcok, pracovných zošitov, detských ihrísk a školského nábytku pre materské, špeciálne a základné školy.
Outlet Smajlík  1. poschodie obchodného domu Jednota v Nitr. Pravne- predaj značkového športového oblečenia, obuvy a športových potrieb
Beauty studio Ulrika na Dlhá ul. oproti Bosorke v  Nitr. Pravne - kaderníctvo, kozmetika, manikúra, pedikúra a masáže pod jednou strechou
Kebab na polceste Nitr. Pravno
butik Jakalu.eu - detská a dámska móda, bižutéria, šperky a doplnky
Drogéria Teta u Anežky Nitr. Pravno
Obuv pani Lubíkovej Nitr. Pravno
Kaderníctvo Martinka na Dlhej ul. v  Nitr. Pravne
Bettex s.r.o. Nitr. Pravno
Cukráreň Orchidea na námestí v Nitr. Pravne
Papierníctvo Natália 1. poschodie obchod. domu Jednota v Nitr. Pravne
predaj školských potrieb, textilu a kancelárskych potrieb
Elektro Jašek Nitr. Pravno
Galantéria Kolároci na námestí v Nitr. Pravne
Pinguin Supek na námestí v Nitr. Pravne
Drogéria Matúšik na námestí v Nitr. Pravno
Lunapark Šiatinský - kolotoče

FOTOGALÉRIE:

VIDEÁ:




























AUTOR: OcÚ
Uverejnené: 02.07.2012 14:14