DNES JE SOBOTA, 20.04.2024, MENINY MÁ MARCEL , BLAHOŽELÁME!

MTJ Nitr.Pravno - Bánovce n./Bebravou 1 - 1 ( 0 - 0 )

GÓL: Pavol Valko (11 m.)

ZOSTAVA: ŠTÁLNIK - ČIČMANEC, BIELIK, PROČKA L., LEŽOVIČ - VETRÁK, VALKO, KAMAN - ADAMČEK, KODAJ, HALUŠ

STRIEDALI DO 2.POLČASU: JAMRICH MICHAL, JAMRICH MIROSLAV, KOLODZEJ, PERNIŠ, CHUPEK, DUBEC, JAŠKO

Po dvoch týždňoch zimnej prípravy a absolvovaných ôsmych tréningových jednotkách, čakalo mužstvo prvý prípravný zápas. Súper z 3. ligy Bánovce nad Bebravou, ktoré vo svojej súťaži stojí na 10 priečke. Do zápasu sa zapojilo 18 hráčov.

N. Pravno v prvom polčase prevažne bránilo, nakoľko bol súper kombinačnejší. Pri dvoch 100 % šanciach Bánoviec mužstvo podržal brankár Štálnik. Hráči Pravna vychádzali hlavne do rýchlych protiútokov. Zhruba od 35 minúty sa hra vyrovnala a Pravňania v týchto momentoch držali loptu na svojich kopačkách častejšie. Prvú veľkú šancu si po sérii „narážačiek“ vypracoval Kaman. Skóre sa však nemenilo.

V druhom polčase hráči predviedli veľmi dobré momenty, kedy po väčšinu času mali lepší pohyb a kombinačne hráčov Bánoviec prehrávali. Súper hrozil len ojedinele. Presadil sa však ako prvý. Najprv zahodil 100 % šancu. Následne nato o pár minút po nešťastnej ruke v šestnástke z pokutového kopu upravil na 0:1. Aj napriek inkasovanému gólu sa hráči nezlomili a vypracovali si dve, tri sľubné príležitosti. Gól však dali až po faule v šestnástke na Jamricha Miroslava. Strelcom z pokutového kopu bol Valko Pavol.

V zápase sa vyskytlo niekoľko technických či taktických nedostatkov, ktoré treba odstrániť, ale príprava je ešte dlhá a hráči na tréningoch ukazujú, že majú ochotu na sebe pracovať. Navyše v tomto období na chyby v zápasoch majú právo. Tešíme sa na Vašu priazeň pri ďalšom prípravnom zápase na umelej tráve v Novákoch, dňa 26.1. o 12:00 hod. Tento krát s mužstvom 5. ligy – Z. Kostoľany.


AUTOR: Klajber
Uverejnené: 21.01.2013 15:15