DNES JE UTOROK, 16.04.2024, MENINY MÁ DANA, DANICA , BLAHOŽELÁME!

Zhodnotenie jesennej časti st.žiakov

Z dôvodu neustáleho poklesu hráčov v žiackych kategóriach a snahe postúpiť do vyššej súťaže, po dlhých úvahách a rokovaniach s funkcionármi Pravenca, sme sa rozhodli spojiť žiacke družstvá. Týmto krokom sme vytvorili dve kvalitné mužstvá, v ktorých by sme si mali vychovať hráčov do vyššej vekovej kategórie.

Káder mužstva, okrem chlapcov z Pravenca (Grom, Rendek, Hanuska, Šnirc), sme posilnili aj kvalitným brankárom z Kľačna, Hogajom.

V príprave sme sa zamerali na herný prejav mužstva. Hráči rýchlo pochopili čo sa od nich žiada a poctivým prístupom k tréningom sa snažili zdokonalovať svoje výkony.

V samotnej súťaži sme odohrali deväť majstrovských zápasov, v ktorých nás súperi nedokázali obrať ani o jeden bod. Súperom sme dokázali nastrieľať 62 gólov pri 4 inkasovaných. O naše góly sa podelili hráči nasledovne: Kmeť 12, Rendek 11, Dedík 8, Horváth 8, Grom 4, Maurerová 3, Richter 3, Kočner 3, Gros 3, Hanuska 3, Gáplovský 2, Kačkovičová 1.

Zlepšilo sa aj správanie hráčov na ihrisku, keď sme nedostali žiadnu kartu.

Pozitívny je fakt, že sa dal dokopy kolektív hráčov, ktorý dokázal ísť za svojím cieľom a dokázal zabrať, keď to bolo potrebné.

Treba spomenúť aj naše dve dievčatá, ktoré máme v kolektíve, a svojím prístupom a výkonmi vôbec nezaostávajú za chlapcami a sú prínosom pre kolektív.

Po poslednom zápase (výhre 20:0 s Kamencom) sme hráčom poďakovali za odvedené výkony a posedeli sme si pri kofole.






AUTOR: -klajber-
Uverejnené: 20.11.2013 15:17