DNES JE PIATOK, 26.04.2024, MENINY MÁ JAROSLAVA , BLAHOŽELÁME!

FO MTJ Nitr. Pravno po zimnej prestávke

Vážení športoví priatelia, výbor FO MTJ Nitr. Pravno Vás chce touto cestou informovať o dianí vo FO počas zimnej prestávky a pred jarnou časťou futbalových súťaží.

V prvom rade sa nám podarilo doplniť výbor o dvoch nových členov a v súčasnosti ho tvoria p. Juraj Klajber, p. Tibor Pavlíček, p. Daniel Dubec a p. Radoslav Proč. Na postoch trénerov nenastali žiadne zmeny a tak trénermi mužstva ml. žiakov sú p. Karol Žilla a p. Jozef Dlhopolček, st. žiakov p. Juraj Klajber, dorastu p. Dušan Masaryk a dospelých p. Ivan Maderič. Na hosťovanie odišli Lukáš Kaman do FC Horná Nitra a Pavel Pekár a Peter Blahuta do Malinovej. Nám sa podarilo získať Michala Jantošku a Tomáša Trungela z FC Horná Nitra, Milana Píša zo Sebedražia a Denisa Kodaja z Valaskej Belej. V hosťovaní u nás po zranení opäť pokračuje Lukáš Rovňák. Bohužiaľ po zranení v jesennej časti nemôže pokračovať Simon Šrámka a v poslednom prípravnom zápase v Koši sa zranili aj Juraj Klajber ml. a Tomáš Trungel.
A ešte jedna poznámka ku kádru dospelých. V našom mužstve máme sedem vysokoškolákov ( Valentín, Luščák, Pavlíček, Vetrák, Habšuda, Rovňák a Kodaj ) a niektorí hráči pracujú na zmeny a tak účasť na tréningoch je slabá, čo vo veľkej miere ovplyvňuje naše výsledky.
Touto cestou Vás chceme poprosiť, aby ste chlapcov povzbudili, aj keď sa im príliš nedarí a aby ste zachovali priazeň nášmu futbalu.

Všetkým Vám ďakuje výbor FO Nitr. Pravno.  


AUTOR: FO
Uverejnené: 20.03.2014 09:20