DNES JE PIATOK, 26.04.2024, MENINY MÁ JAROSLAVA , BLAHOŽELÁME!

Hodnotenie jesennej časti III. ligy starších žiakov

Po postupe do tretej ligy sme sa po dohode s Tužinou a Malinovou posilnili o 2 hráčov z Tužiny (Krasko, Polevka) a 2 z Malinovej (Drška, Šušol). Do súťaže sme išli s malou dušičkou, lebo sme mužstvo skladali za pochodu. Na tréningoch sa zúčastňovali hráči vo veľkom počte, keď ich počet pod 15 hádam ani nebol. Zostavu sme stabilizovali postupne v prípravných zápasoch. Do súťaže sme už išli s ustálenou zostavou a nacvičeným herným štýlom.

Vstup do súťaže nám vyšiel nad očakávanie, lebo trpkosť prehry sme okúsili až v 9. kole. Jedinou neznámou bol post brankára, kde sa vystriedali viacerí hráči. Boli aj zápasy, v ktorých sme obetovali najlepšieho hráča, Kraska, a postavili sme ho do brány. Celú súťaž sme podávali vyrovnané výkony a okrem zápasu s Trenčínom, sme boli každému rovnocenným súperom. Na našu hru sa vyjadrovali súperi veľmi pochvalne, čo môže hráčov tešiť a zároveň motivovať k ďalšiemu zlepšovaniu.

V súťaži sme odohrali 13 zápasov s bilanciou 7 víťazstiev, 3 remízy a 3 prehry so skóre 32:27 a obsadili sme pekné 5. miesto.

O góly sa postarali nasledovní hráči:

Krasko 10          Duška 3            Baláž 1
Jokl 7                 Hanesch 3         Šušol 1
Balčirák 4           Polevka 1          Schlenker 1

Výkony jednotlivcov nebudem komentovať. Každý hráč, ktorý nastúpil hral ako najlepšie vedel. Futbal nemôžu hrať jedenásti, celý kolektív musí držať spolu. Preto chlapcom vštepujem vetu: "Spolu vyhrávame, spolu prehrávame.".


AUTOR: Klajber
Uverejnené: 02.12.2014 08:56