DNES JE SOBOTA, 20.04.2024, MENINY MÁ MARCEL , BLAHOŽELÁME!

Vyhodnotenie jesennej časti družstva starších žiakov – sezóna 2015/2016

Na úvod vyhodnotenia by som chcel uviesť pár čísel zo štatistiky 3.ligy starších žiakov. Odohrali sme 13. majstrovských zápasov, z ktorých sme 2. vyhrali,  2 remizovali a 9.prehrali, s celkovým pasívnym skóre 20:43.Naším najlepším strelcom sa stal Alex Štefan so 7.gólmi. Tohto hráča hodnotím aj ako najlepšieho a najužitočnejšieho nášho hráča. Dostali sme 4. žlté a žiadnu červenú kartu, čo svedčí o tom, že sme sa snažili hrať fair-play.

Možno by sa  z hľadiska  výsledkov zdalo, že nie je s čím pochváliť, ale nie je to pravda. V družstve nastala veľká obmena hráčov. Väčšina prešla z mladšej vekovej kategórie kde hrali na menšej ploche a nie všetci sa zatiaľ hre na väčšej ploche prispôsobili. Myslím si však, že sú to šikovní chlapci, ktorí majú v sebe futbalový potenciál. Pokiaľ budú v zimnej príprave na sebe pracovať, budeme určite vidieť zlepšenie ich výkonnosti.

V družstve máme pár začiatočníkov z nižšou úrovňou herných zručností. Tréningom svoju výkonnosť postupne zlepšujú a tiež budú pre družstvo postupne prínosom. Konkurencia je vždy dobrá na zvyšovanie výkonnosti všetkých hráčov.

Verím, že sa nám počas prípravy podarí odstrániť čo najviac nedostatkov na herných  činnostiach jednotlivcov a potom sa dostavia aj lepšie výsledky celého kolektívu.
 


AUTOR: Štefan Hodás
Uverejnené: 07.01.2016 14:22