DNES JE PIATOK, 26.04.2024, MENINY MÁ JAROSLAVA , BLAHOŽELÁME!

Zo života neregistrovaného volejbalového klubu mladých

 

TOFU CUP 2015 13. ročník

V 13. decembra 2015 t.j. v nedeľu sa rozhodlo 8 volejbalových nadšencov vymeniť leňošenie za aktívny športový deň. Na tomto turnaji sme boli po prvý krát a preto naše ambície neboli vôbec vysoké. Stačilo ak sa umiestnime aspoň na predposlednom mieste. Počet družstiev osem predpovedalo, že turnaj nebude veľmi ľahký. Jednou z podmienok bolo, že všetci hráči musia byť neregistrovaný a na hracej ploche mohli byť naraz iba 4hračky a 2 hráči. Presné pravidlá platili aj na hracej ploche z čoho ako nováčikovci sme boli niekoľko krát bodovo potrestaný. Chlapi mali nasledovné hendikepy: dvojdotyk, smečovanie iba poza útočnej čiary, smečovanie bez výskoku, blokovanie iba chlapa. 

 Zostava tímu bola nasledovná: J. Balčirák, Z. Teplanová, A. Miková, M. Teplan, G. Valentínová, K. Valentínová, J. Olerová, R. Mik...

Umiestnenie na turnaji bolo nasledovné:
1. ALFA BIO – Banská Bystrica – hlavný sponzor akcie
2. Chrobáci – Prievidza
3. Bôbari – Prievidza
4. Kern Services – Trenčín
5. Pravňanci – Nitrianske Pravno
6. Kanianka
7. Bratislava
8. Liptovský Mikuláš







Štefanský turnaj Nitrianske Pravno

Po vzore TOFU Cupu sme sa kolektívne dohodli, že zorganizujeme dňa  26.12.2015 turnaj vo volejbale. Zozbieralo sa nás 24 z čoho následne sme urobili 4 družstvá, ktoré medzi sebou súťažili.

Umiestnenie bolo nasledovné
1. Balčirákovci
2. Prievidza
3. Pravňanci
4. Kanianka


Štedrák CUP 2015 Nitrianske Rudno

Dňa 27. 12. 2015 sa konal v Nitrianskom Rudne volejbalový turnaj pod názvom „Štedrák CUP 2015„ Súťažili  4 družstvá dve z Nitrianskeho Rudna , jedno z VOP Nováky a mi. Vekový priemer hráčov dosahoval 35 rokov, čo dávalo nádej na možný úspech. Naše sily boli vyčerpane nakoľko sme ich nechali  v Nitrianskom Pravne na Štefanskom turnaji. Umiestnili sme sa na peknom 4 mieste.


AUTOR: Mgr. Roman Mik
Uverejnené: 28.01.2016 13:24