DNES JE PIATOK, 19.04.2024, MENINY MÁ JELA , BLAHOŽELÁME!

Výberové konanie – referent pre kultúru

Obecný úrad v Nitrianskom Pravne vyhlasuje výberové konanie na obsadenie pracovného miesta – referent pre kultúru s pracovným úväzkom 3,75 hod. /1/2 pracovný úväzok/.

Práca referenta je zameraná na kultúrno-osvetovú činnosť v obci, spolupráca so školami, spolkami združeniami, spoločenskými organizáciami v obci, predkladanie projektov pre oblasť kultúrno-osvetovej činnosti, spolupráca s médiami, publikačná činnosť, reprezentácia kultúrno-osvetovej práce v tlači, aktualizovanie kultúrno-osvetovej práce na webovej stránke obce, hľadanie nových foriem záujmovo umeleckej činnosti v obci, ochrana tradičnej ľudovej kultúry, tvorba programov, vypracovanie scenárov, moderátorských textov, organizovanie vzdelávacich kurzov, výstavnícka činnosť, sledovanie aktuálnych výročí a udalostí miestneho významu, profily a portréty významných osobností obce i regiónu, vybavovanie žiadostí, vydávanie povolení na verejnú produkciu, triedenie a archivovanie dokumentácie z kultúrno-osvetovej činnosti triedenie a archivovanie fotografických materiálov z kultúrnej činnosti, práca v komisii pre školstvo, kultúru a šport. Práca ďalej pozostáva z redakčnej a publikačnej činnosti, šéfredaktor Pravnianskych zvestí. Obsluha miestneho rozhlasu, príprava a hlásenie relácií v miestnom rozhlase, triedenie a archivovanie podkladov relácií, evidencia a uloženie zvukových hudobných a iných materiálov pre potreby rozhlasových relácií.

Žiadosť spolu s profesijným životopisom zašlite na Obecný úrad v Nitrianskom Pravne v termíne do 23. 12. 2016 /dátum doručenia do podateľne Obecného úradu v Nitr. Pravne do 14.00 hod./.

V žiadosti uveďte Vaše telefónne číslo, nakoľko presná hodina Vašej účasti na výberovom konaní bude dohodnutá telefonicky.

Termín výberového konania sa bude konať 5. 1. 2017 od 13.00 hod. do 17.00 hod.

Obecný úrad
Nitrianske Pravno


AUTOR: OcÚ
Uverejnené: 06.12.2016 14:02