DNES JE PIATOK, 26.04.2024, MENINY MÁ JAROSLAVA , BLAHOŽELÁME!

Výberové konanie – hospodár na futbalovom ihrisku

Obec Nitrianske Pravno s.r.o. vyhlasuje výberové konanie na funkciu Hospodár na futbalovom ihrisku

Požiadavky na zamestnanca:

Požadované minimálne vzdelanie - ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou

Počítačové znalosti - Microsoft Word, Excel - základy, Internet

Vodičský preukaz - typ B

Termín predkladania žiadostí o prijatie do zamestnania je stanovený do 16.12.2016. Žiadosti spolu so životopisom a motivačným listom je potrebné predložiť do termínu 16.12.2016 osobne v kancelárií Obec Nitrianske Pravno, s.r.o. počas pracovných hodín, alebo e-mailom na sujan@nitrianskepravno.sk do 15:30 hod.

Vybratí uchádzači budú prizvaní na osobný pohovor, ktorý sa bude konať od 19.12.2016 – 22.12.2016 v priestoroch kancelárie Obec Nitrianske Pravno, s.r.o.

Predpokladaný termín nástupu do zamestnania : 1.1.2017.

Pracovná náplň Hospodára na futbalovom ihrisku v Nitrianskom Pravne

Pozícia: Hospodár na futbalovom ihrisku v Nitrianskom Pravne

Popis pozície: Hospodár sa stará o bežný chod futbalového štadióna, spolupracuje so správcom štadiónu Obec Nitrianke Pravno, s. r. o..

Zabezpečuje kosenie, aplikáciu hnojív, odstraňovanie nežiadúcich druhov rastlín, starostlivosť o trávnik, zavlažovanie. Udržuje čistotu v areáli, v jeho okolí a v priestoroch šatní, zabezpečuje pranie športového oblečenia po futbalových zápasoch, upratovanie a starostlivosť o športové pomôcky, menšie opravy a rekonštrukcie, spolupracuje pri zabezpečovaní zápasov na štadióne. Je zodpovedný za evidenciu prenájmu a udržiavanie multifunkčného ihriska. Pripravuje a stará sa o ľadovú plochu v zimnom období. Sledovanie úradných správ ZSFZ a OblFZ.

Je nápomocný pri organizovaní obecných podujatí poriadaných v areáli futbalového ihriska.

V prípade potreby plní pracovné úlohy zamestnávateľa Obec Nitrianske Pravno, s. r. o. v zmysle jeho hlavných predmetov činnosti.

Druh pracovného pomeru: Plný pracovný úväzok na dobu určitú (12 mesiacov) s 3-mesačnou skúšobnou dobou (40 hodín týždenne).

Osobitné požiadavky : flexibilný pracovný čas vrátane práce v sobotu a nedeľu

Ponúkaný plat : Dohodou

Požiadavky: Pracovitosť, bezúhonnosť, časová flexibilita, vzťah k futbalu, vzťah k manuálnym prácam (kosenie, drobné opravy, zabezpečovanie čistoty areálu), vodičský preukaz typu B podmienkou, základy v ovládaní PC.

Nástup do zamestnania: 1.januára 2017


AUTOR: sro
Uverejnené: 09.12.2016 13:12