DNES JE STREDA, 8.05.2024, MENINY MÁ INGRIDA , BLAHOŽELÁME!

Ako ďalej s pravňanským futbalom alebo priamo tragická nede?a

V sobotu 2. septembra odohrali naši žiaci majstrovské futbalové stretnutia v Opatovciach. 

Mladší žiaci prehrali  5 : 3. Za našich skórovali: Pekár Pavol, Žitník Ján a Bolfík Michal.
Starší žiaci vyhrali   6 : 1. Strelcami našich gólov boli: Valentín Marian 2, Jaško Tomáš, Filkorn Michal, Luščák Ján, Pekár Marko.

       V sobotu organizoval obecný úrad Nitrianske Pravno na našom štadióne športové popoludnie s množstvom súťaží. Hlavným programom bolo priateľské futbalové stretnutie medzi obecným úradom a farským úradom Nitrianske Pravno. Výsledok stretnutia  2 : 1 v prospech obecného úradu a zisk putovného pohára pre OcÚ.


KANIANKA - NITRIANSKE PRAVNO   9 : 0   

Po peknej sobotňajšej noci (niektorých v diskoklube ARCHA), odohrali naši muži majstrovské futbalové stretnutie 4. ligy, keď sa  v 6. kole stretli v Kanianke s miestnym Juniorom. Výsledok prvého polčasu 3 : 0 a hra našich vyzerala  na hodenie uteráku do ringu. Nástup do druhého polčasu sa niesol vynikajúcou, ale nepremenenou šancou Mira Jamrich , po prihrávke jeho brata Michala Jamricha.   Ale to bolo takmer všetko. Školácke chyby našej zálohy a obrany dávali vyniknúť futbalovému umeniu súpera. Prehra  9 : 0 nezodpovedá množstvu šancí na strane súpera. Minimálne raz toľko domáci nepremenili, alebo ich  vychytal náš brankár Janko Štálnik. Myslím, že nad vzniknutou situáciou by sa mali zamyslieť hráči a  tréner, veď po domácich troch prehrách a skončenom 6. kole máme iba 1 bod.
Ako ďalej s pravňanským futbalom - ?
Náš dorast cestoval za súperom do Starej Turej a prehral 7 : 1.

          komentár    P.Miklošovič


AUTOR: P.Mikošovič
Uverejnené: 05.09.2006 10:01