DNES JE UTOROK, 7.05.2024, MENINY MÁ MONIKA , BLAHOŽELÁME!

Nitrianske Pravno - Továrniky 4 : 0

     Pekná slnečná nedeľa nám priniesla vytúžené víťazstvo.
V nedeľa 10. septembra 2006 sme na našom štadióne privítali mužstvo OFK Továrniky.
Prijateľný súper, dobrá hra našich a štyri góly v súperovej sieti prispeli k príjemne prežitom nedeľnom popoludní na našom štadióne.

Prvý gól vsietil Pavol Valko už vo 4-tej minúte po peknej prihrávke sa ocitol sám pred brankárom hostí a nedal mu šancu. Bol to jeho premierový  zápas v novej sezóne.
Bojovný výkon nášho mužstva dovolil súperovi dostať sa po našu šestnástku. Výsledok prvého polčasu 1 : 0 a nepremenené šance vyvolávali u divákov obavy o konečný výsledok.
Druhý polčas a množstvo šancí nenechali nikoho z domácich fanúšikov na pochybách o výsledku, hlavne keď Pavol Valko v 56 minúte zvýšil na 2 : 0. V 78 minúte naši striedali, na ihrisko prišiel za Jozefa Čampiša Alojz Šujan a hneď sa zapísal do listiny strelcov utešenou strelou z voleja v 79 minúte a zvýšil na 3 : 0. Bodku za gólmi spravil Michal Jamrich, keď v 88 minúte premenil pokutový kop, po faule na Miroslava Jamricha.
Prijateľný súper zo dna  tabuľky nechal vyniknúť zlepšenej hre našich. Treba tiež pripomenúť, že nástupom Juraja Klajbera a Pavla Valka do zápasu získali naši na istote, čo sa prejavilo v presnosti prihrávok a celkovým priaznivým prejavom hry.
Spokojnosť divákov s výsledkom a hrou bola vyjadrená potleskom pri návrate do kabíny.
Naši nastúpili v tejto zostave: Štálnik Ján, Stiffel Juraj, Luprich Michal, Bielik Anton, Klajber Juraj, Stiffel Michal, Čampiš Jozef, Valko Pavol, Jurkovič Ivan, Štefan Michal, Jamrich Miroslav. Náhradníci: Škovran Marek, Líška Ľubomír, Šujan Alojz, Luprich Miroslav, Jamrich Michal, Pročka Marek
Tréner: Adamček Ján, vedúci mužstva: Čampiš Dušan   

V predzápase hral náš dorast  s dorastom Považská Teplá a remízoval  2 : 2.
Za našich skórovali: Tomáš Priehoda a Lukáš Kaman.

V sobotu 9. septembra 2006 odohrali naši mladší a starší žiaci s Handlovou majstrovské futbalové stretnutia.
Mladší žiaci: Nitrianske Pravno - Handlová  4 : 6.
Naši strelci: Pavol Pekár 2, Adrian Valentín, Michal Bolfík

Starší žiaci:  Nitrianske Pravno - Handlová  1 : 3.
Naši strelci: Štefan Haluš 


AUTOR: P.Miklošovič
Uverejnené: 11.09.2006 10:22