DNES JE STREDA, 8.05.2024, MENINY MÁ INGRIDA , BLAHOŽELÁME!

Nitrianske Pravno - Trenčianske Stankovce 0 : 1

Nedeľa 24. septembra 2006 bola hracím dňom na našom štadióne.
Špatne začali už dorastenci, keď v predzápase hrali s družstvom dorastencov AS Trenčín "C". Naši dorastenci prehrali 1 : 6. Za našich skóroval Lukáš Kaman, viedli sme 1 : 0, potom skórovali len hostia.

Mužom nevyšiel ďalší zápas doma. Prvý polčas stretnutia bola hra vyrovnaná.
Hralo sa medzi šestnástkami, kombinačne mal súper troška navrch, ale vyloženú šancu si nikto nevypracoval.
Druhý polčas sme hrali dole kopcom. Šance sa objavovali jedna za druhou na oboch stranách, ale najväčšiu mal Miro Jamrich. V 62. minúte sa krásne uvoľnil a samostatný nájazd na bránku nepremenil, loptu posunul mimo bránu. Bol to, ako sa ukázalo rozhodujúci moment stretnutia. Hostia nebezpečne prenikali až k našej bráne. V 76. minúte bol podľa rozhodcu faulovaný hráč hostí a bol z toho pokutový kop, ktorý premenil Križko Juraj, striedajúci hráč hostí. Snaha o vyrovnanie nám už nevyšla. Na margo rozhodcov  treba poznamenať, že asi nemajú záujem o  "Fair play" , hru lebo svojimi výkonmi pripomínajú rozhodovanie v Trnave, čo odpískali vedia len oni. Pomer žltých kariet 4 : 3. Pripomienky hráčov hostí, ako by mu pomáhali v jeho rozhodovaní. Škoda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na margo divákov. Je pekné, keď na štadión prídu s bubnom aj s inými hudobnými nástrojmi, ale so slušným povzbudzovaním!         Ďakujeme.

Zostava našich: Pročka Marek, Stiffel Juraj, Luprich Michal, Bielik Anton, Klajber Juraj, Jurkovič Ivan, Jamrich Miroslav, Valko Pavol, Škovran Marek, Štefan Michal, Čampiš Jozef, náhr. Šujan Alojz, Stiffel Michal, Jamrich Michal

Mladší a starší žiaci hrali v sobotu  23. septembra 2006 so žiakmi z Kanianky.
Mladší žiaci vyhrali 3 : 1
Strelci: Pekár Pavol  2, Adamček Patrik 1  
Starší žiaci vyhrali  2 : 1   
Strelci: Filkorn Michal 1 a Valentín Marian 1

 

                                                                       komentár P.Miklošovič


AUTOR: P.Miklošovič
Uverejnené: 26.09.2006 09:03