DNES JE STREDA, 8.05.2024, MENINY MÁ INGRIDA , BLAHOŽELÁME!

Nitrianske Pravno - Senica 5 : 2

     Povinné víťazstvo nášho mužstva sa rodilo s ťažkosťami. Úvodný gól zápasu strelil hráč Senice, po prvom útoku na našu bránku v 21 minúte , po strate lopty v strede ihriska. O vyrovnanie sa zaslúžil Miroslav Jamrich v 24 minúte, priamo z rohového kopu strelou k prvej tyči a vypadnutí lopty brankárovi hostí. Tlak našich sa stále zvyšoval a bolo len otázkou času, kedy padne ďalší gól. V 39 minúte Michal Štefan po predchádzajúcich dvoch kľučkách sa uvoľnil a približne z 25 metrov vystrelil na bránu hostí. Lopta skočila pred brankárom a následne v sieti. So stavom 2 : 1 odchádzali hráči do kabín.

     Vyburcovaní do druhého polčasu začali naši náporom, ktorý zužitkovali v 50 minúte gólom Jána Vrábla. Snáď spokojný s výsledkom poľavili a behom desiatich minút mohlo byť vyrovnané. Gólové šance hostí v podobe  brvna a spojnice velili mať sa na pozore. Naši udržali a potvrdili výsledok po peknej spolupráci bratskej dvojice Jamrichovcov v 76 minúte Miro posunul v šestnástke loptu Michalovi a ten zvýšil na 4 : 1. Radosť domácich hráčov  a divákov už nemohol pokaziť ani gól hostí v 83 minúte na 4 : 2. Naopak, tlak v posledných minútach stretnutia využili naši na strelenie piateho gólu. Janko Vrábel svojím druhým gólom v zápase zavŕšil víťazstvo našich na 5 : 2. 
Návrat hráčov z cudziny sa vydaril povinným víťazstvom.   Ďakujeme.

     Poďakovanie patrí hráčom, ale aj divákom za slušné povzbudzovanie. Škoda, že ich neprišlo o trochu viac.

Striedanie: v 57 min. zraneného Antona Bielika vystriedal Michal Luprich, v 68 min. Michala Štefana vystriedal Martin Wáclaviak a v 74 min. Alojza Šujana vystriedal Lukáš Pročka.  

Zostava našich: Pročka Marek, Stiffel Juraj, Šujan Alojz, Bielik Anton, Klajber Juraj, Jurkovič Ivan, Jamrich Miroslav, Jamrich Michal, Škovran Marek, Štefan Michal, Vrábel Ján, náhr. Luprich Michal, Wáclaviak Martin, Polák Tomáš, Čampiš Jozef, Pročka Lukáš
Tréner: Adamček Ján
Vedúci mužstva: Čampiš Dušan

V predzápase hrali naši dorastenci s dorastom FK Ladce a prehrali  2 : 7.

V sobotu 7. októbra 2006 odohrali naši mladší a starí žiaci majstrovské futbalové stretnutia
so žiakmi z Lazian.
Mladší žiaci vyhrali  11 : 0
Góly: Pekár Pavol 3, Žačik Tomáš 3, Chaben Martin 2, Valentín Adrian 1,
Nesládek Patrik 1, Habšuda Dušan 1

Starší žiaci vyhrali  8 : 0
Góly: Filkorn Michal 4, Haluš Štefan 2, Češek Ján 1, Jaško Tomáš 1 

 


                                                                                komentár P. Miklošovič


AUTOR: P.Miklošovič
Uverejnené: 09.10.2006 11:06