DNES JE UTOROK, 7.05.2024, MENINY MÁ MONIKA , BLAHOŽELÁME!

MTJ Nitrianske Pravno - TJ Veľké Kostoľany 3 : 0

Futbalové stretnutie zahodených šancí s vynikajúcim výsledkom pre Nitrianske Pravno.

Nálada fanúšikov a hráčov v očakávaní debaklu hostí v majstrovskom futbalovom stretnutí 12. kola 4. ligy našich s posledným mužstvom tabuľky sa nenaplnila.

     Najchladnejšia nedeľa 15. októbra 2006 priniesla dramatický zápas do poslednej minúty. Priebeh prvého polčasu, ktorý sme hrali proti silnému vetru, priniesol množstvo vyložených gólových príležitostí odhadom na 5 : 3, ale polčas skončil 0 : 0. 
     O pohodu v diváckom sektore sa postaral Miro Jamrich, keď v 56 minúte dostal prihrávku od Paľa Valka a vsietil prvý gól zápasu. Šance sa prelievali zo strany na stranu, až prišla 81 minúta a faul na Tomáša Poláka v mieste pred tribúnou. Kop zahrával Tono Bielik do päťky hostí, na ktorý naletel hlavou Jozef Čampiš a nechytateľne skóroval na 2 : 0.
     Tlak našich sa gólovo prejavil aj v poslednej minúte zápasu, Mišo Jamrich si v šestnástke poradil s obranou aj brankárom hostí a prihral bratovi Mirovi, ktorý už nemal inú možnosť iba dať gól do prázdnej brány a upraviť stav na 3 : 0.
Aj po vynikajúcom výsledku by som za najlepšieho hráča nášho mužstva vyhlásil brankára Mareka Pročku, ktorý zneškodnil 100 %  šance hostí.

Striedanie: 62´ nastúpil Pročka Lukáš, 67 ´ Čampiš Jozef a a 79 ´Polák Tomáš

Zostava našich: Pročka Marek, Stiffel Juraj, Šujan Alojz, Bielik Anton, Klajber Juraj, Stiffel Michal, Jamrich Miroslav, Valko Pavol, Jamrich Michal, Štefan Michal, Vrábel Ján
náhradíci: Čampiš Jozef, Pročka Lukáš, Polák Tomáš, Škovran Marek, Luprich Michal.
Víťazstvom sme si pripísali ďalšie 3 body a v tabuľke sme poskočili na 12. miesto s 10 bodmi.

V predzápase odohrali naši dorastenci majstrovské futbalové stretnutie s dorastom Novej Dubnice a prehrali  1 : 2. V tabuľke V. ligy dorastu sú na 15. mieste s 9 bodmi.

V sobotu 14. októbra 2006 hrali naši žiaci doma majstrovské futbalové stretnutia so žiakmi zo Sebedražia.
Mladší žiaci vyhrali  11 : 0
Góly: Pekár Pavol 5, Habšuda Dušan 3, Žačik Tomáš 2, Valentín Adrian 1

Starší žiaci vyhrali  5 : 1
Góly: Filkorn Michal 3, Baláž Roman 1, Jaško Tomáš 1


                                                                                           P. Miklošovič


AUTOR: P.Miklošovič
Uverejnené: 17.10.2006 09:03