DNES JE UTOROK, 7.05.2024, MENINY MÁ MONIKA , BLAHOŽELÁME!

Nitrianske Pravno - Sol?any 4 : 2

     Prvá daždivá nedeľa v tomto ročníku a dramatický vývoj zápasu zdvíhali adrenalín všetkým prítomným divákom na nedeľnom zápase našich mužov s mužstvom OFK Solčany.

     Úvod zápasu sa začal vynikajúcim prienikom Michala Jamricha do šestnástky hostí a faulom brankára, z čoho rezultoval pokutový kop a žltá karta brankárovi. Ako to už býva zvykom najväčšie šance nepremieňame a tak to bolo aj s pokutovým kopom, ktorý realizoval Michal Jamrich. Koncert zahodených šancí pokračoval prihrávkami pred bránu a nepremieňaním šancí. Až prišla 23 minúta a prvá vážnejšia šanca hostí, ktorú aj využili. Obrovská snaha našich bola korunovaná vyrovnávajúcim gólom z hlavy Antona Bielika v 41. minúte gólom do šatne.
     Za stáleho dažďa pokračoval tlak našich aj po polčase. Namiesto vedenia sme inkasovali podobne ako v prvom polčase stačila prvá šanca hostí. O vyrovnanie sa postaral Juraj Klajber v 57 minúte strelou z poza šestnástky, prestrelil všetko čo mu stálo v ceste.
     Do vedenia na 3 : 2 dostal naše mužstvo Michal Jamrich keď centrovanú loptu hlavou usmernil do brány v 63 minúte.
Posledný gól pekného stretnutia  vsietil Miroslav Jamrich, keď si poradil s obranou aj brankárom a skóroval do prázdnej brány a tým zavŕšil stav stretnutia 4 : 2.
     Striedanie hráčov Čampiša, Jurkoviča a Oboňu prinieslo oživenie hry a dramatické momenty do konca stretnutia.
Ako nastúpili: Pročka Marek br. Bielik Anton, Šujan Alojz, Pročka Lukáš, Klajber Juraj, Stiffel Michal, Jamrich Miroslav, Valko Pavol, Jamrich Michal, Štefan Michal, Vrábel Ján 


Dorast:

V predzápase prehrali naši dorastenci s dorastom  Beluše   2 : 3


V sobotu 28. októbra 2006 hrali na našom štadióne svoje zápasy mladší a starší žiaci so žiakmi z Pravenca.

Mladší žiaci remizovali  2 : 2
Góly: Pekár Pavol 2

Starší žiaci vyhrali  5 : 3
Góly: Valentín Marián 2, Filkorn Michal 1, Baláž Roman 1, vlastný


Nakoľko to bolo posledné stretnutie jesennej časti na domácom trávniku, aj touto cestou by som sa chcel poďakovať všetkým divákom a priaznivcom pravňanského futbalu, sponzorom, funkcionárom, že ostali verní aj v ťažkých chvíľach a zároveň pozvať na jarnú časť, ktorá sa začne 18. marca 2007 a naše mužstvo cestuje do Považskej Bystrice.

                                         Ďakujeme.                   
                                         P. Miklošovič


AUTOR: P.Miklošovič
Uverejnené: 31.10.2006 15:08