DNES JE NEDEĽA, 5.05.2024, MENINY MÁ LESIA, LESANA , BLAHOŽELÁME!

Zápas dospelí - 25.3. :: Rapid Hrnčiarovce

MTJ Nitrianske Pravno - Rapid Hrnčiarovce 2 : 1


Prvý jarný zápas sa našim vydaril. Nad mužstvom Hrnčiaroviec vyhrali 2 : 1. Pri peknom slnečnom počasí sa hral solídny futbal.

Úvod zápasu sa niesol v duchu rozháranej hry. Po dvadsiatich minútach sa striedali futbalové akcie na jednej aj druhej strane, až prišla 30 minúta a vybojovanie lopty v šestnástke hostí, na to krásna prihrávka pred bránu Michalovi Jamrichovi, ktorý nezaváhal a vsietil prvý jarný gól na domácom ihrisku. V 40 minúte a chybe našich pri stredovej čiare vybojovali loptu hostia a prečíslením obrany dosiahli vyrovnanie na 1 : 1.

Snaha našich po víťazstve pokračovala aj v druhom polčase. V 50 minúte sme zahrávali trestný kop vo vzdialenosti asi 30 m od brány. Na centrovanú loptu si najlepšie vyskočil Michal Jamrich a nechytatelne skóroval. Stav 2 : 1 vydržal do konca stretnutia, hoci príležitosti na zmenu boli na oboch stranách. Naši mali miernu prevahu. Zaslúžené víťazstvo.

V stretnutí sa zranil Jurkovič Ivan, ktorý bol vystriedaný ešte v 10. minúte Milošom Oboňom. Zo zdravotných dôvodov striedal ešte Ján Vrábel, ktorého nahradil Juraj Štiffel . V Poslednom striedaní nahradil Radoslava Ličku, Alojz Šujan.

Nastúpili: Pročka Marek, Jamrich Michal, Jurkovič Ivan, Pročka Lukáš, Bielik Anton, Čampiš Jozef, Jamrich Miroslav, Valko Pavol, Ličko Radoslav, Wáclaviak Martin, Vrábel Ján náhr. Štiffel Juraj, Šujan Alojz, Orság Juraj, Oboňa Miloš, Štálnik Ján


Budúci zápas hráme v sobotu 31.3.2007 v Ludaniciach s Mýtnou Novou Vsou.


AUTOR: Peter Miklošovič
Uverejnené: 26.03.2007 09:51