DNES JE PIATOK, 19.04.2024, MENINY MÁ JELA , BLAHOŽELÁME!

Spoločenstvo Matky Terézie

Uplynuli už 2 roky od založenia Spoločenstva Matky Terézie. Zamerali sme sa na pomoc núdznym formou modlitieb, potravinových a iných darov. Spoločenstvo prijíma dary na účel pomoci núdznym prostredníctvom sestričiek v kláštore.

Aj v závere tohto roku môžeme skonštatovať, že medzi nami sú mnohí štedrí a súcitní ľudia, ktorí sa chcú podeliť. Ako veľké požehnanie cítime keď sa s darmi obrátia na nás ľudia zo vzdialených častí Slovenska. Takto to bolo už druhý krát na vianoce , kde darca zo šariša poslal štedrý dar. Členovia nášho spoločenstva sa stretávali 1x v mesiaci v kláštore pri spoločných modlitbách za núdznych a darcov. Chceme vyzdvihnúť aj obety členov modlitbového spoločenstva, ktorí uprednostnili modlitbu pred inými radosťami a tak pomohli naplniť pohár milostí.

Naša vďaka patrí predovšetkým Nebeskému Otcovi z ktorého milosti spoločenstvo žije, ďalej našej patrónke Matke Terézii za jej orodovanie a v neposlednej rade všetkým dobrodincom.

Touto cestou vás chceme pozvať na naše stretnutia, ktoré bývajú každý posledný pondelok v mesiaci. Najbližšie bude v januári.

 Ďakujeme.


AUTOR: Jana Beláková
Uverejnené: 03.01.2008 16:06